Geschiedenis

Drie generaties melkboer...
 

Louis startte in 1947 met zijn hondenkar met de verkoop van losse melk, botermelk en boter in Mechelen. Later investeerde hij in z’n eerste triporteur en tot op de gezegende leeftijd van 82 jaar bracht hij nog melk rond in zijn Suzuki-busje.

Roger startte in 1970 met zijn particuliere melkrondes in Mechelen. Later breidde hij zijn toeren uit naar Sint-Katelijne-Waver, Heindonk, en Tildonk. In 1990 start Roger en Annemie met de belevering van horecazaken, om deze in 1993 door te geven aan hun zoon Erik. In 2017-2018 geeft Roger stelselmatig zijn particuliere rondes door aan dochter Els om te kunnen genieten van een welverdiend pensioen.

Erik startte in 1993 met particuliere melkrondes in Duffel, Lier, Lint en Heist o/d Berg en neemt de horeca over van Roger. Samen met zijn vrouw bouwt hij zijn eenmanszaak verder uit tot de huidige KMO T’Seyen Foodservice op het industrieterrein Itterbeek. In 2000 leggen ze zich volledig toe op de horeca en laten hun particuliere toeren over aan jongste zus Els.

Els nam in 2000 de particuliere rondes van Erik over. De bestaande rondes in Duffel, Lier, Lint en Heist o/d Berg worden uitgebreid met rondes in Putte, Peulis en Grasheide. In 2007 is er de kans om toeren over te nemen in Hove, Boechout en Kontich. Om alles bol te kunnen werken gaat Wim 4/5e werken en stapt deels mee in de zaak. Het gamma wordt sterk uitgebreid met waters, frisdranken en bieren. In 2008 stapt Wim voltijds mee in de zaak en Zuivelhandel Els wordt Zuivelhandel Els & Wim.

2009 - het gamma wordt verder uitgebouwd en uitbreiding van de toeren wordt voortgezet met overnames van toeren in Mechelen, Hofstade, Lier, Kessel en Nijlen. Hierdoor is een investering in een 2e vrachtwagen noodzakelijk en worden de nodige toeren opgesplitst.
In 2014 worden de toeren verder uitgebreid met een overname van rondes in Sint-Katelijne-Waver en OLV-Waver.
2016 – wegens de gestaagde groei en plaatsgebrek is een noodzakelijke verhuis naar het huidige pand op het industrieterrein onvermijdelijk.
2017 – overname scholen van Erik.
2018 – Roger wordt 70 jaar en laat zijn toeren stelselmatig over aan de jonge generatie.